04172014Headline:

Moldoveanul de culoare John Onoje riscă să ajungă după gratii

Moldoveanul de culoare John Onoje riscă să ajungă după gratii

Moldoveanul de origine africană John Onoje ar putea fi tras la răspundere penală, fiind învinuit de câțiva reprezentanți ai minorității găgăuze de incitare la ură etnică.


1Doi reprezentanți ai societății civile i-au cerut lui Onoje să-și ceară scuze publice după ce a scris  pe o rețea de socializare că găgăuzii sunt „ocupanți” și “membri ai mafiei rusești”.

Împotriva lui John Onoje a fost depusă o plângere la Procuratura mun. Chișinău prin care se cere ca acesta să fie tras la răspundere penală pentru incitare la ură etnică, scrie gaguzinfo.md.

Dacă va fi găsit vinovat moldoveanul de culoare ar putea să achite o amendă până la 250 de unități convenționale, să muncească în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau chiar să fie trimis după gratii pentru o perioadă de până la 3 ani.

 

union.md

 

 

Comentarii

comments

What Next?

Related Articles

RBNPRESSBine Ați Venit !

PORTALUL DE PRESĂ   ROMÂNIA BREAKING NEWS

Se află în curs relocare și rebranduire, de aceea vă rugăm să  ne scuzați eventualele disfuncționalități ale portalului  apărute în cursul navigării.  Facem eforturi pentru ca experiența navigării Dvs. pe portalul nostru să devină nu numai interesantă și utilă ci și plăcută. Mulțumim tuturor acelora care în decursul timpului ne-au  sprijinit și au fost alături de noi cât și cititorilor noștri  fideli şi celor noi, care au accesat site-ul nostru din orice colţ îndepărtat al lumii, fără de care nu numai că nu am exista dar nici nu am avea vreun scop.

Momentan ne vom limita activitatea  doar la publicarea materialelor exclusive și a subiectelor de maximă importanță ce privesc situația din Ucraina, cât și la menținerea accesibilității articolelor publicate, până în clipa în care NOUL PORTAL DE PRESĂ ONLINE   „ROMÂNIA - BREAKING NEWS” va fi gata!

Va Mulțumim !